BZ4X PRESTIGE DESIGN

MTH Biler A/S køber Bilbutikken A/S

MTH BILER – Autoriseret Toyota forhandler i Midt- og Nordjylland

Kåret til Danmarks bedste Toyota forhandler 2021, læs mere 

Leder du efter en Toyota forhandler i det Midt- og Nordjylland, er MTH BILER A/S det oplagte valg. Vi har afdelinger i både

Thisted Nykøbing Mors Løgstør Brovst Aars Hadsund

Så bor du i Nord-, midtjylland eller på Mors, er vi altid lige i nærheden. Både når du vil købe, og når du skal have serviceret og repareret din Toyota.

Hos MTH BILER A/S er vi stolte over at være den foretrukne Toyota forhandler i Midt,- Nordjylland og på Mors. Vi har forhandlet Toyota lige siden 1963, og var således nogle af de første, som introducerede Toyota bilerne til danskerne.

Find din nye Toyota hos os

Skal du have ny bil, og skal det være en model fra Toyota? Så læg vejen forbi din lokale Toyota forhandler i det nordvestjyske, og find din nye eller brugte nye Toyota model i dag.

Du finder alle de nyeste Toyota modeller (naturligvis også hybrid) som Corolla, RAV 4, Yaris, C-HR, Hilux, Camry, Land Cruiser, Prius, Aygo-x, Supra, Mirai og Proace.

Du kan også starte jagten på din nye Toyota her på hjemmesiden. Du finder de nye modeller og priser her, og de gode brugte biler lige her. Endelig finder du alle aktuelle Toyota kampagner her. Så kan du få din næste Toyota til en ekstra god pris.

Bestil en tid på værkstedet online!

Vi har fået online bestilling, så nu er det endnu hurtigere og nemmere at bestille tid på vores værksted. Husk at hos os bliver din bil altid behandlet af uddannede teknikere, der kender bilen ind og ud.

Toyo Kopi

Vi vælger Toyota hybrid

El- og benzinmotor i én - Ingen ladestop - Altid opladt